27 янв. 2007 г., 02:06

Обичам те, Бабче... 

  Поэзия
989 0 2
Пях ти песен.
Ти ми прости.
Изходът не бе лесен,
но вече не те боли.
Каза, че ме обичаш.
Аз галех те нежно.
Без думи да изричаш,
разбрах за обичта ти безбрежна.
Пуснах те аз.
И ти си отиде.
Но споменът ми за нас
във мен е зазидан.
Спи спокойно своя сън.
Вечно ще живееш в мен.
За теб е тъжното време навън,
за теб ще мисля всеки нов ден.



                                                     ЛЕК ПЪТ, БАБО!!!

© Петя Терзийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??