Jan 27, 2007, 2:06 AM

Обичам те, Бабче... 

  Poetry
1016 1 2
Пях ти песен.
Ти ми прости.
Изходът не бе лесен,
но вече не те боли.
Каза, че ме обичаш.
Аз галех те нежно.
Без думи да изричаш,
разбрах за обичта ти безбрежна.
Пуснах те аз.
И ти си отиде.
Но споменът ми за нас
във мен е зазидан.
Спи спокойно своя сън.
Вечно ще живееш в мен.
За теб е тъжното време навън,
за теб ще мисля всеки нов ден.



                                                     ЛЕК ПЪТ, БАБО!!!

© Петя Терзийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??