21 mar 2005, 20:39

Обичам те и ти добре го знаеш 

  Poesía
2784 0 3

 

 

Обичам те и ти добре го знаеш!

 

Дълго премислях двете прости думи ,

 преди на тебе да ги доверя ,

не се равняват и купуват с никакви парични суми ,

но изливат пред твоя милост моята душа .

 

 „Силна” и „слаба” се чувствам в твоите вълшебнички ръце

и бързо се отпускам прелъстена в твоите прегръдки ,

как само с изкусния си поглед нежно галиш моето сърце ,

как по цялото ми тяло се разливат непознати тръпки!

 

Случва се често една за друга ний да мислим по едно и също време ,

как става туй необяснимо е признавам ...

Силата и слабостта се вечно борят в мене ,

Обичаш ме и ти ,но дали наистина го заслужавам !?!

 

Обичам те искрено и с цялата приятелска любов ,

на която съм способна .

Обичам те ,защото в тебе няма какпка злоба ,

Обичам те ,защото си като птиците с душа свободна ,

Обичам те и това не мога да го сложа в скоба !

 

Обичам те ,когато ти си тъжна и самотна ,

Обичам те ,когато на мен песни закачливи пееш ,

Обичам те просто ,защото си страхотна ,

Обичам те ,защото дори когато вътре те боли намираш сили да се смееш!

 

С всеки ден туй чувство се задълбочава

мислех си ,че ще мога някакси да го огранича ,

Уви , какво да сторя аз тогава ???

Обичам те до болка и не искам вече да мълча !

 

Независимо дали си тук ,близичко до мен

или пък на другия край на таз земя ,

усещам полъха носещ познатата милувка ден след ден ,

усещам палавите пръсти трепетно преплитащи се в собствената ми коса!

 

         

                                                                             1.10.2003г.

                                                                          Гр.София

© Бобчо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??