27 ago 2009, 20:48

Обичам те, любов 

  Poesía » De amor
1702 0 1

В живота ми студен и тъжен ти дойде,

с любов изпълни моето сърце.

Не знаех нищо аз за любовта,

намерих я в твоята душа.

Да те срещна аз бленувам,

всяка вечер теб сънувам.

Да прочета в очите ти копнеж  по мен -

искам аз това да виждам всеки ден.

Живота си аз искам да ти подаря,

обичай ме, до тебе искам да вървя.

Не искам аз да страда никога  твоето сърце,

не искам болка да чета по твоето лице.

Щастлив да си до мен желая аз,

да  чувствам радостта във твоя глас.

Единствен мой си ти на този свят.

Обичам те, любов!

© Магдалена Тънгълова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Може би искренно,но ужасно напомнящо за изтърканите споменчета, които можеш да срещнеш навсякъде.
Propuestas
: ??:??