21 sept 2011, 22:57

Обичам те! Обичай ме! 

  Poesía » De amor
987 0 5

Пристъпвам тихо, в стаята,

при теб. Посягам към лампата

– светло е.

Виждам те в цялата ти прелест,

а челюстта ти леко потрепва

(знам, че иска от моите целувки).

Но устните ми леко се отварят...

"Късно е".

"Доидох да ти кажа" – изричам

с тих глас... "че слагам край" –

довършвам аз. (изгарям)

"Почакай, остани..." – eдвам

те чувам да прошепваш.

"Ще останат само

спомени – нищо друго."

"Пристрастен съм лудо!"

"Моля те... Недей!"

"Аз тe искам в живота ми"

– казваш и целуваш ме.

Нямам сили и за повече:

"Обичам те! Обичай ме!"

© Васи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??