6 may 2010, 20:08

Обичам те, приказно вълшебниче! :) 

  Poesía » De amor
1123 0 0

   Приказно вълшебниче,
ръцете ти усещам, тръпнеща стихия,
за тях пребродила бих планини и езера,
за да ги усетя и открия...
жадувам аз за тази топлина!

   Устните ти, ветрове и жар,
намират моите и се опивам
и в сладостта на твоя дар...
неземна наслада щастливо откривам!

    Миличко, докосването на телата - стон и вопъл,
омайна приказка-мечта,
залива ме с прилив топъл...
вълшебството на ЛЮБОВТА! :)

 

 

 

            Посветено с БЕЗКРАЙНО МНОГО ОБИЧ на ТЕБ, Божествено вълшебниче В... :)

05.05.2010г.

© Любов Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??