4 abr 2013, 9:48

Обичам те, приятелю 

  Poesía » De amor
1077 0 2

Днес, приятелю, ти си тръгваш,

но в очите ти чете се тъга.

От време на време към мен се обръщаш,

поглеждаш ме, а помежду ни стича се дъжда.

 

Погледай ме, казвам си тихо,

може и да ти е за последно.

Сърцето в мен се е свило,

сякаш от пожар е опустошено.

 

На раздяла "обичам те" искам да кажа,

толкова странно звучи.

От приятелство в любов прерасна,

само ти си в моите очи.

 

Проронвам една сълза,

примесена с капки дъжд.

Изгаря ме неистова тъга,

че тръгва си най-чаровният мъж.

 

Дойде рейсът, от мен да те  отведе,

сърцето в мен ще се взриви.

Повече от всякога имам нужда от тебе,

но щом се налага върви.

 

© Пролетното момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??