11 sept 2011, 19:26

Обичам те сега, ще те обичам и след това... 

  Poesía » De amor
925 0 4

Разминахме се, скъпи...
ти не си същия, любими.
Почакай, копнея да
прошепна веднъж
поне "Обичам  те!".

Променям се, не
съм същата, откакто
замина си, и назад
никога не се обърна.

Твоите очи - парят ме,
устните ти жадни ме изпиват,
а сърцето ти - обича ме.

Завинаги остана в сърцето ми,
а сега плаче и плаче
всеки тъжен ден без теб
...  любов ...
!

© Алексис Петровас Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??