Sep 11, 2011, 7:26 PM

Обичам те сега, ще те обичам и след това... 

  Poetry » Love
926 0 4

Разминахме се, скъпи...
ти не си същия, любими.
Почакай, копнея да
прошепна веднъж
поне "Обичам  те!".

Променям се, не
съм същата, откакто
замина си, и назад
никога не се обърна.

Твоите очи - парят ме,
устните ти жадни ме изпиват,
а сърцето ти - обича ме.

Завинаги остана в сърцето ми,
а сега плаче и плаче
всеки тъжен ден без теб
...  любов ...
!

© Алексис Петровас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??