Ти не вярваш, но аз те обичам!
Може би не с такава любов,
дето в сънищата се вплита
или вкопчва те, като в ров.
Не такава, която все иска,
сякаш ти си и вечен длъжник,
а любов до поискване. Сита.
Благодарна за всеки твой миг.
© любимка Todos los derechos reservados