26 nov 2013, 22:54

Обичам всичко, което е тук и сега 

  Poesía » Del paisaje
552 0 3

Обичам топлото си легло,
музиката под душа,
аромата на кафето,
Обичам да ми казват „Добро утро“ с усмивка.

 

Обичам хората, които мислят за мен, 

обичам да прекарвам времето си с тях, 

обичам да ги виждам щастливи.

 

Обичам да се движа без посока,
непринудените действия и да минавам на червено.

 

Обичам палтото, което ме топли
и лилавите ръкавици с малките панделки.

 

Обичам снега по косите си,
студения въздух, да усещам с тялото си.
Обичам снежинките по миглите си
и вятъра, който ме гали с нежността си.


Обичам да се прибирам в уютния си дом, когато вали!
Обичам да чувам капките по прозореца.
Обичам всичко, което е за мен -
любимите ми какаови топки и еклерите с ванилов крем.

 

Обичам всичко, което е тук и сега!

© Вилдан Джебирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много, много, МНОГО хубаво!!!
    БРАВО ТИ!
    А защо спря да публикуваш?
    Този стих доказва, че поезията ти не е за пренебрегване, напротив - за мен поне ще е удоволствие... и мисля - не само за мен
    Пиши!!!
    Прегръдка!
  • ^_^ Радвам се... Благодаря
  • Уникално е! Браво и РЕСПЕКТ!
Propuestas
: ??:??