Обичам топлото си легло,
музиката под душа,
аромата на кафето,
Обичам да ми казват „Добро утро“ с усмивка.
Обичам хората, които мислят за мен,
обичам да прекарвам времето си с тях,
обичам да ги виждам щастливи.
Обичам да се движа без посока,
непринудените действия и да минавам на червено.
Обичам палтото, което ме топли
и лилавите ръкавици с малките панделки.
Обичам снега по косите си,
студения въздух, да усещам с тялото си.
Обичам снежинките по миглите си
и вятъра, който ме гали с нежността си.
Обичам да се прибирам в уютния си дом, когато вали!
Обичам да чувам капките по прозореца.
Обичам всичко, което е за мен -
любимите ми какаови топки и еклерите с ванилов крем.
Обичам всичко, което е тук и сега!
© Вилдан Джебирова Все права защищены
БРАВО ТИ!
А защо спря да публикуваш?
Този стих доказва, че поезията ти не е за пренебрегване, напротив - за мен поне ще е удоволствие... и мисля - не само за мен
Пиши!!!
Прегръдка!