6 dic 2015, 10:48

Обичам я мека 

  Poesía
369 0 9

С два пръста бръкнах и я извадих.

Помачках я малко с ръце.

Не знам каква гримаса направих,

но срещу мен, уплашено, стоеше дете.

 

Държах я в ръка. Беше омекнала.

Извадих кибрит и й запалих върха.

Всмукнах дима и отровата лепкава.

С кафе и цигара, започва денят.

© Ник Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??