23 jun 2010, 20:19

Обичана 

  Poesía » Filosófica
1014 0 3

Обичана жена

сред бяла тишина.

Наметнала дъгата -

открива светлината.

Отваря си душата

за божията благодат.

 

Танцуващи огньове

погалват босонога.

Преливаща мелодия

целува слепоочия.

...

...

 

Обичана жена

сред цветна миризма.

Наметнала числа -

открива светлина.

Затваря си душата -

потребна суета.

© Любомира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??