13 abr 2017, 16:18

Обичана жена 

  Poesía » De amor
403 4 3

В душата ти съм страстна тръпка,
и твоя цветен, сбъднат сън,
нахълтах там с нахална стъпка,
не искам да тъжа отвън.

Не ме е страх, сега да си призная,
желая те до болка и кървя,
сърцето ми не ще да осъзнае,
че нямам те наяве, а в съня.

Притихвам във очите ти зелени,
крада си спомен, гоня самота,
ухая на какао и бадеми,
обичана съм, топла и... горя.

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??