Вълшебно ме обичаш
Очите ми затваряш със целувка.
Сега съм книга с приказен герой.
В ръце държиш вълшебната обувка
и шепнеш ми мечтания безброй.
Косите меки вдишваш ми дълбоко.
Магия съм невидима от страст.
Танцува в мене елфче синеоко -
превръщам се в жасминов храст!
Гръдта ми милваш с дъх вълшебен.
Ангел с бяла рокля съм. Летя!
От тялото ми топло си обсебен -
целуваш ме и цялата трептя!
Притихвам в твоите прегръдки,
рисуваш с думи приказна страна.
Пия бавно от магията на глътки…
Влюбени вълшебни същества!
© Манипулирам Todos los derechos reservados