Обичаш ми се...
С копнеж. И шепот на вълна.
С нежна чувственост. И южен полъх.
Капчица роса. И докосване на сълза.
Изгрев. Светлина и усмивка.
С желание и страст. И стих.
Болка и мечта...
Пречистване. И път.
Вятър. Жарава и дъжд.
Безвремие...
Така ми се обичаш.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados