14 jun 2013, 22:48

Обичаш ми се... 

  Poesía » De amor
488 0 0

Обичаш ми се...

 

Обичаш ми се такава,

притихнала като изгрев.

Изтъкана от светлина,

много светлина.

Искаш ми се такава,

акварелно светеща

капчица нежност.

Усещаш ми се такава,

опарваща сълза, дъхава,

времето спираща.

Като огън,

като нестинарска магия

ми се обичаш,

оставяща ме без дъх

в безвремие, в сливане...

Обичаш ми се...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??