14 июн. 2013 г., 22:48

Обичаш ми се... 

  Поэзия » Любовная
493 0 0

Обичаш ми се...

 

Обичаш ми се такава,

притихнала като изгрев.

Изтъкана от светлина,

много светлина.

Искаш ми се такава,

акварелно светеща

капчица нежност.

Усещаш ми се такава,

опарваща сълза, дъхава,

времето спираща.

Като огън,

като нестинарска магия

ми се обичаш,

оставяща ме без дъх

в безвремие, в сливане...

Обичаш ми се...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??