23 may 2008, 11:51

Обладай ме... без докосване 

  Poesía » Erótica
2492 0 21
Приближи се...
Във тъмното трудно виждам чертите ти.
Да... красив си...
а и аз уморих се от скитане.
Погали ме...
Не... С дъха си ме милвай, любовнико.
Обладай ме...
Без докосване, с похот греховна.
Целуни ме...
Притисни ме до твоето тяло...
Покори ме...
нека с тебе да станеме цяло...
С шепот, нежно,
събудИ ти във мене първичното.
В буря снежна,
разтопИ ледовете до стичане...
от вулкана
съм готова кипящата лава
да поема...
След това да потъна в забрава.

© Яница Ботева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??