Облечи си ефирната нощница,
дето често ми спира дъха
и бъди пак онази магьосница,
дето с поглед ме вкарва в греха!
Ще ме чакаш с усмивка загадъчна
с изненадващ и паметен ход,
превъзбудена, ала порядъчна...
Как обичам го този живот!...
Със нарастващо бързо вълнение,
ще си взема горещия душ,
ще се стапям във нежно копнение,
но ще бъда сериозен, на уж!...
Ще наметна набързо хавлията,
обладан от нарастваща страст,
ще ме носи към тебе стихията,
над която, уви, нямам власт.
Топъл-топъл ще дойда от банята...
Ще ме чакаш с огромен ищах
от дебютните тръпки обхваната
за поредната партия шах!...
© Роберт Todos los derechos reservados