Обичам те!
Бъди със мен.
Обичай ме!
Живей заради мен.
Ако сгрешим - нека си простим!
Вярвай във съдбата.
Аз съм твоята жена!
Мечтите си да възкресим.
Твоя съм до края на живота!
Единствено теб искам.
© Силвия Герджикова Todos los derechos reservados