12 abr 2016, 7:43

Обречени 

  Poesía » Otra
483 0 7

 

небеса
стълба
стъпало след стъпало.
крачим слепи.
нота след нота
мелодия живот.
мимолетност
щастие
тъга
болка
тъмнина
страх
тленност
какво има зад чертата?
бездна
скок
безграничност синя.
смирение...
любов
дар
небеса.
без раздяла и болка.
среща
обичам
болен съм по теб,
Единствена
Последна
светлина
любима...!

© Виктор Добрин Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??