12.04.2016 г., 7:43 ч.

Обречени 

  Поезия » Друга
480 0 7

 

небеса
стълба
стъпало след стъпало.
крачим слепи.
нота след нота
мелодия живот.
мимолетност
щастие
тъга
болка
тъмнина
страх
тленност
какво има зад чертата?
бездна
скок
безграничност синя.
смирение...
любов
дар
небеса.
без раздяла и болка.
среща
обичам
болен съм по теб,
Единствена
Последна
светлина
любима...!

© Виктор Добрин Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??