27 jul 2010, 13:30

Обречени 

  Poesía » Otra
607 0 8

Не се страхувай.

За всички някой ден

смъртта ще дойде.

Застани до мен.

 

Не се предавай.

Небесата ще тъмнеят,

ще гори пръстта.

После... ще се слеят.

 

Плътта ридае, ала...

сякаш болката я няма.

Защото сме обречени.

Да бъдем двама.

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??