Не се страхувай.
За всички някой ден
смъртта ще дойде.
Застани до мен.
Не се предавай.
Небесата ще тъмнеят,
ще гори пръстта.
После... ще се слеят.
Плътта ридае, ала...
сякаш болката я няма.
Защото сме обречени.
Да бъдем двама.
© Александър Все права защищены