19 jul 2008, 21:48

Обреченост 

  Poesía » Filosófica
599 0 4

Затворена, поробена,

моминска, търсеща душа

в  една река топола влюбена -

една реалност, или пък лъжа.

Светът простор е тесен,

в своите води отнася

мелодична и печална песен

и в бездънна тишина понася.

Всяка мисъл е обречена

да бъде глуха, няма...

детски писък е молба изречена

на прага на пустинна яма.

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??