10 jun 2009, 8:05

Обрекла съм на тебе... 

  Poesía
944 0 16

От мене всяка фибра притежаваш.

Не камъче и не парченце същност,

искрица ласка и коричка завист...

И не петак, не стигащ за насъщния.

 

За теб е всичко. Цялата вселена

на цветните ми женски възприятия,

душата ми – от студ опустошена...

В очите ми е твоя светлината.

 

И твой е онзи порив невъзможен,

дето във мислите ми често пее.

За теб са също нощите тревожни

и моят ден, от другиго обсебен.

 

Обрекла съм на тебе всички истини

и вече цялата ме притежаваш.

А аз за мъдрост моля се, притихнала...

... че ти от тази мъдрост заслужаваш.

 

© Ева Корназова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??