30 ene 2011, 20:23

Обричане 

  Poesía » De amor
1222 0 4


Ако имаш огън в сърцето си - да ми преминеш мракА

Ако имаш пясък във времето си – да ме дочакаШ

Ако имаш вятър в мечтите си – да ме догониШ

Ако имаш белег от вековете си – да ме припомниШ

Ако имаш дъжд в ръцете си – да ме напоиШ

Ако имаш жажда в устните си – да ме пресушиШ

Ако имаш плам в целувките си – да ме омаеШ

Ако имаш нежност в пръстите си – да ме изваеШ

Ако имаш болка в очите си – да ме удавиШ

Ако имаш жар в косите си - да ме запалиШ

Ако имаш струни в тишината си - да ме чуваШ

Ако имаш мелодия в шепота си – да ме вълнуваШ

Ако имаш вълни в душата си - да ме посрещаШ

Ако имаш трепет в безплътието си - да ме усещаШ

Ако имаш море в гърдите си – да ме обгръщаШ

Ако имаш бряг в съня си - да ме връщаШ

.......

Ако имаш любов... в мен – да взимаШ

.....

Значи съм живА

.......

Значи ме имаШ

© Дарена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??