21 abr 2015, 22:31

Обръснах те нежно 

  Poesía » Erótica
823 0 0

 

ОБРЪСНАХ ТЕ НЕЖНО

 

В кошмара ти нощен
нахлувам небръснат,
със рошав мустак
сред копринена гръд

юнак съм балкански,
ти нежна Юнона
даряваща его
със щедрата плът.

С ошкурени грубо
от похот бедра си,
доволна в конвулсии
тихо ръмжиш.

Достойна за име
на сластна Хетера
край брачното ложе,
орлице, кръжиш.

 

© Атеист Грешников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??