21.04.2015 г., 22:31 ч.

Обръснах те нежно 

  Поезия » Еротична
822 0 0

 

ОБРЪСНАХ ТЕ НЕЖНО

 

В кошмара ти нощен
нахлувам небръснат,
със рошав мустак
сред копринена гръд

юнак съм балкански,
ти нежна Юнона
даряваща его
със щедрата плът.

С ошкурени грубо
от похот бедра си,
доволна в конвулсии
тихо ръмжиш.

Достойна за име
на сластна Хетера
край брачното ложе,
орлице, кръжиш.

 

© Атеист Грешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??