28 dic 2005, 12:05

ОБСЕБЕН 

  Poesía
755 0 10

Стреляй в мен, пак ЩЕ ЖИВЕЯ
за теб безнадежден копнея...
Душата вземи ми, ЩЕ ОЦЕЛЕЯ,
любовта - остави само Нея...

Сам... ще срежа своите ръце,
нека не галят чуждо лице...
Господи, махни тези нозе...
по пътища грешни водят ме те.


Едно сърце ще остане от мен...
За теб то ще бие ден подир ден
Забрави ме, в тоз спомен сломен
...И аз за Любов бях роден...

2003г.

© Николай Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??