Dec 28, 2005, 12:05 PM

ОБСЕБЕН 

  Poetry
752 0 10

Стреляй в мен, пак ЩЕ ЖИВЕЯ
за теб безнадежден копнея...
Душата вземи ми, ЩЕ ОЦЕЛЕЯ,
любовта - остави само Нея...

Сам... ще срежа своите ръце,
нека не галят чуждо лице...
Господи, махни тези нозе...
по пътища грешни водят ме те.


Едно сърце ще остане от мен...
За теб то ще бие ден подир ден
Забрави ме, в тоз спомен сломен
...И аз за Любов бях роден...

2003г.

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??