Обществото днес поставя ни в шаблони,
прекършва поривите ни от раз,
изгражда образи и еталони
и задушава истинското нас.
Поклонници на етикет, на маниери,
лишени сме от право да грешим,
градим живот-илюзия, кариери,
които тъй и тъй превръщат се във прах, във дим...
© Мира Todos los derechos reservados