12.09.2008 г., 22:30 ч.

Обществото днес 

  Поезия » Друга
611 0 1

Обществото днес поставя ни в шаблони,

прекършва поривите ни от раз,

изгражда образи и еталони

и задушава истинското нас.

 

Поклонници на етикет, на маниери,

лишени сме от право да грешим,

градим живот-илюзия, кариери,

които тъй и тъй превръщат се във прах, във дим...

© Мира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • да за сажаление е така.по темата хич не ми се и говори че се отчайвам ха ха ха.прекрасно е
Предложения
: ??:??