Блуждаещ поглед...
Стиснати в юмрук ръце...
Почти безчувствено сърце...
Как успях до тук да стигна?
Как от силна станах слаба?
Как прежалих всичко - без да мигна?
Къде е грешката и как да я поправя?
Защо сърцето ми се вкамени?
Защо във всеки се съмнява?
Любовта ли го изпепели
и наново да повярва не успява...?
Страх ме е, че дори и да отричам,
дори да съм объркана и слаба...
страх ме е, че още те обичам...!
Но трябва с любовта си да се справя...
Обича ли ме някой? И защо?
Аз любов не заслужавам...!
Но сърцето стене - малко и само...
Любов ли да получа се надявам...?
Объркана! Невярваща! Сама...!
Какво в живота искам да получа?
Любов, внимание, протегната ръка...
Но... урок жесток аз трябва да науча...
Че всяко нещо има своя край...
Че всяка нежност е до време...
Че не съществува рай...
И че любовта е просто бреме...!!!
© Ирина Todos los derechos reservados