27 sept 2011, 18:47

Объркани сезони 

  Poesía » Versos blancos
1290 0 12

И моля те,

не дърпай август

за опашката.

Не искай всичко

пак да се повтори.

Объркали сезоните,

цъфтят отново

диви макове,

а закъснелите глухарчета

кръжат безпаметно

във есенна ливада...

© Цветана Качерилска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??