27.09.2011 г., 18:47 ч.

Объркани сезони 

  Поезия » Бели стихове
1285 0 12

И моля те,

не дърпай август

за опашката.

Не искай всичко

пак да се повтори.

Объркали сезоните,

цъфтят отново

диви макове,

а закъснелите глухарчета

кръжат безпаметно

във есенна ливада...

© Цветана Качерилска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??