Очакване
На теб
Здравей.
Навън вали.
Дъждът танцува по стъклата.
Не, аз не плача.
Заплака в стаята ми тишината.
Стопява ме
дъждът
желано...
И в този твой нарочен ден
дъхът ти искам да долавям
по устните си
нежно
в мен...
© Надежда Маринова Todos los derechos reservados
Спирам до тук.