13 сент. 2009 г., 16:49

Очакване 

  Поэзия » Любовная
722 0 13

 

Очакване

 

                  На теб

 

Здравей.

               Навън вали.

Дъждът танцува по стъклата.

Не, аз не плача.

Заплака в стаята ми тишината.

 

Стопява ме

               дъждът

                         желано...

И в този твой нарочен ден

дъхът ти искам да долавям

по устните си

                нежно

                         в мен...

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??