27 mar 2005, 14:38

Очакване 

  Poesía
1035 0 4

Живот в очакване ми отреди съдбата.

В надежди сладки дните ми текат.

Да бъда вечно влюбен и мечтател.

Да бъда вечно със любов богат.

 

Покорно страдам в дните на раздяла.

Щастлив блаженствам в срещите си с теб.

За мъките си вчерашни в награда

безмерна обич аз очаквам днес.

 

Ела при мен, приятелко любима!

Ела и сгрей сърцето ми с любов.

Покой ми дай със обич несравнима.

И в ада с теб да сляза съм готов.

 

Тръгни към мене, моя нежна радост!

Живот ми дай със свойта светлина.

Изгрей за мен, звездице лъчезарна.

Ний пак ще бъдем влюбени деца.

© Никола Берчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??