Очакване
С.Л.
Поглед замъглен,
пронизващ пясъците на времето.
Чакащ и молещ се,
под звукът на биещото сърце.
Часове и минути,
вековно продължаващи,
изгарящи, очакващи.
Всеки звук ускоряваше пулсът,
спираше дъхът,
разпалваше душата.
Чакаше онова за което
плачеше, обичаше и вярваше.
© Spas luchev Todos los derechos reservados