29 мая 2017 г., 00:18  

Очакване 

  Поэзия » Любовная
294 0 0

Очакване
С.Л.

 

Поглед замъглен,
пронизващ пясъците на времето.
Чакащ и молещ се,
под звукът на биещото сърце.  
Часове и минути, 
вековно продължаващи,
изгарящи, очакващи.
Всеки звук ускоряваше пулсът,
спираше дъхът, 
разпалваше душата. 
Чакаше онова за което
плачеше, обичаше и вярваше.

© Spas luchev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??