16 oct 2006, 13:15

Очакване 

  Poesía
547 0 1

Чакам по цели дни,

чакам да звъннеш ти!

Чакам един поглед мил,

поглед, с любов ме дарил.

 

Искам да не напускаш

моите мисли и дни,

искам да ме обичаш

както аз, запомни!

 

Чакам, но отново сама:

мисля че потъвам в заблуда.

Сърцето ми сякаш с кама

някой ранява в нощта.

Чакам и смисъла губя -

сама потъвам в заблуда.

© Елена Гергова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??