Чакам по цели дни,
чакам да звъннеш ти!
Чакам един поглед мил,
поглед, с любов ме дарил.
Искам да не напускаш
моите мисли и дни,
искам да ме обичаш
както аз, запомни!
Чакам, но отново сама:
мисля че потъвам в заблуда.
Сърцето ми сякаш с кама
някой ранява в нощта.
Чакам и смисъла губя -
сама потъвам в заблуда.
© Елена Гергова Все права защищены
Поздрав и усмивка.