17 dic 2008, 10:52

Очакване... 

  Poesía
667 0 12
 

Този болен, оловен ноември...

С анемичната светлина...

С опънати до скъсване нерви...

С дрипава, дъждовна душа...

С вятъра скитащ и безпризорен,

виещ зловещо в нощта -

дълбока и тъмна като прокоба...

Като предчувствие за смъртта...

Този тъжен, самотен ноември...

С локви... Kал... Сивота...

С красотата на лошото време...

С бяло очакване на снега,

който душите ни ще пречисти...

Ще ни превърне отново в деца -

невинни, светли и чисти,

магията на снега...

 

 29.11.2008

 

 

 

 

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??