Само малко любов ми е нужна,
Само топла прегръдка в нощта,
Само нежност във твойта усмивка,
Само слънце за мойта душа.
Искам толкова малко, а всичко аз давам:
Давам вярност, любов, доброта.
От сърцето си късам и давам,
Раздавам и свойта душа.
И все надявам се да ме намериш,
Да бъдем с тебе нощ и ден.
Заспивам с усмивка и чакам, с целувка
да ме спасиш от този кошмар.
© Галя Todos los derechos reservados