26.01.2007 г., 4:10 ч.

Очакване 

  Поезия
651 0 2

Само малко любов ми е нужна,

Само топла прегръдка в нощта,

Само нежност във твойта усмивка,

Само слънце за мойта душа.

Искам толкова малко, а всичко аз давам:

Давам вярност, любов, доброта.

От сърцето си късам и давам,

Раздавам и свойта душа.

И все надявам се да ме намериш,

Да бъдем с тебе нощ и ден.

Заспивам с усмивка и чакам, с целувка
да ме спасиш от този кошмар.

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??