24 abr 2020, 17:09

Очакване за дъжд 

  Poesía » Erótica
647 0 0

Искам да се скрием във короната.

Сгушени сред капка от диамант.

Бронирано убежище за грях.

Непроницаемо като дъжда,

където станах твоя пак насън.

 

Пороят трещи над кипящото блато.

А ти ме любиш земетръсно.

На дървения док за лодки,

където няма даже сал.

 

Ще ни издържи ли пристана?

Дори да грохне под сластта,

ще се скрием отдолу.

Превзели със любов тресавището.

 

© Нели Станева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??