27 ago 2022, 18:24

Очакването 

  Poesía » De amor
307 2 7

По поляните на желанието,

като житена питка,

се търкаля Очакването.

Търси те -

в гъстата гора на Спомена,

до изворчето чисто на Мечтата

под сенките на Съня.

Чува те-

в ехото на отлитащите рими.

Вижда те -

на пътечката на светлите мисли,

до уханните цветя на чувствата.

Иска те -

като топло гнездо

и стряха 

след бурята...

Чака те...

 

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??